WordPress & Woocommerce, een unieke combinatie

Een webwinkel moet niet alleen de uitstraling van het product ondersteunen, maar ook aansporen tot een koopactie.

Het is van belang dat uw webstore uw producten laat schitteren. Het is uw digitale etalage en die moet naast informeren, vooral ook charmeren. NetTactics ontwerpt en gebruikt thema’s die precies dat doen. Waarbij niet de site, of uw voorwaarden, maar juist het product centraal staat.

Daarnaast is het vanzelfsprekend van belang dat wanneer ook anderen uw product aanbieden, Google de uwe vindt en hoog rangschikt en dat geldt ook voor de winkel zelf natuurlijk. 

Daarnaast wilt u ook niet heel veel tijd en energie stoppen in het bijhouden van productspecificaties, prijzen, voorraden en ga zo maar door. Ook hier biedt NetTactics oplossingen voor. 

 

Een mooi voorbeeld

De website van Beauty at your Home is een mooi voorbeeld van een site met een geïntegreerde webwinkel. De uitstraling van site en winkel sluiten naadloos op elkaar aan. Nergens voel je de behoefte om de site te verlaten en op iedere pagina word je aangespoord om een volgende link te klikken of om je koopactie af te ronden.

Ik dacht dat zo’n webshop mij vele tientallen duizenden euro’s zou kosten. Ik wou dat ik veel eerder had geweten hoe snel en onder welke voorwaarden mijn webshop de lucht in kon.

Digitale techniek kan veel voor u betekenen! En met NetTactics komt dat tot leven. Denk hierbij aan automatische koppelingen met uw leverancier, zodat productspecificaties, voorraadposities, productinformatie en -afbeeldingen automatisch in uw webshop worden ‘geladen’. Maar ook de afhandeling van inkoopopdrachten, de koppeling met logistieke service-providers en alle financiële aspecten, zoals koppeling met uw financiële administratie en ga zo maar door. Kortom: geen vraag is te gek voor NetTactics.

Tenslotte wilt u uw producten ook buiten uw eigen webwinkel etaleren. Daar lenen social media zich uitstekend voor. Het is niet voor niets dat wij daar ook een expertisegebied van hebben gemaakt.