Projectdetails

Naam van de klant
Swart Bedrijfshuisvesting
Projectsoort
Website met vastgoed-aanbod
Datum
Aanvang 2019
Website
www.swartbhv.nl

Een website in record-tempo

De oude site vertoonde plotseling kuren en ’terugrollen’ naar een oudere versie bleek onmogelijk. Dan komen WordPress en de ruimschoots aanwezige plugins goed van pas. In plaats van helemaal overnieuw beginnen met coderen, konden we gebruik maken van een plugin die specifiek voor makelaars is ontwikkeld.

Binnen één week stond er een volledige functionele website in de bestaande huisstijl. De presentatie en vindbaarheid van het vastgoed is sterk verbeterd en dat allemaal met behulp van standaarden en standaard bouwblokken, zodat de continuïteit nu is gewaarborgd en dat tegen zeer concurrerende voorwaarden.

 

Indruk

Uitdaging

Een goed vindbare website met oog voor detail

Een makelaar in bedrijfs onroerend goed wil natuurlijk dat de projecten in zijn of haar beheer goed vindbaar zijn online en op de juiste wijze worden gepresenteerd. Foto’s, basis-informatie, de juiste verwijzing naar Google Maps en het embedden van PDF’s met achtergrond-informatie. Dat alles in strakke vormgeving gebaseerd op de bestaande huisstijl.

Planning

Productie & Planning

Met het plotselinge slecht functioneren van de ouden site, was er enorme haast geboden. Het project is een doorlooptijd van nog geen anderhalve week gerealiseerd.

  • Website op basis van WordPress

  • Integratie van de Estatik Real Estate plugin 

  • Google Maps, PDF-embedding

  • Versie voor PC, Tablet en smartphones

Social Media

Naast bedrijfspagina’s op Facebook en LinkedIn, kunnen bezoekers objecten met één klik zelf delen via alle relevante social media.

Meer Projecten

Een app voor > 30.000 studenten

Veel meer dan een gewone webwinkel

Hoe kan ik U helpen?

Support van 08u00 tot 18u00