Social Media

Facebook

Een veelbesproken platform. Begonnen om je belevenissen te delen met je vrienden, inmiddels uitgegroeid tot de populairste social en ook geschikt voor zakelijke toepassing.

LinkedIn

Veel meer een zakelijke insteek, een netwerk dat je moeiteloos kunt inzetten om jezelf, je producten en/of diensten te etaleren voor een enorme community.

Twitter

Wie kent het niet, het favoriete medium van politici, maar zeker een platform om rekening mee te houden. Door het inzetten van slimme hashtags (#) kun je heel veel potentiële klanten bereiken.

Instagram

Al lang niet meer alleen voor jongeren die leuke plaatjes met elkaar delen. Tegenwoordig wordt Instagram voor vele zakelijke toepassingen ingezet.

YouTube

Video's ondersteunen uw boodschap op een bijzonder effectieve manier. Een zakelijk YouTube channel inrichten kan in veel gevallen bijzonder lucratief zijn.

WhatsApp

Het grootste sociale platform van ons land met inmiddels 11,9 miljoen gebruikers. Niet altijd aan gedacht om commercieel in te zetten, maar in specifieke gevallen kan het wel degelijk.

 • Dat is toch heel veel werk?

  Jazeker, als je alle Social Media zelf en handmatig moet bijhouden, dan heb je er bijna een dagtaak bij. Maar NetTactics regelt uw website en/of -shop zo in dat nieuwe artikelen of producten of ander nieuws bijna volledig automatisch via de ingezette social media worden gedeeld.

  Zowel Wordpress, als Joomla ondersteunen Social Media bijzonder goed en Met NetTactics heeft u de juiste partner om het effectief voor te laten werken, zonder dat daar buitensporige inspanningen voor nodig zijn.

 • Hebben Social Media echt zin?

  Dat is inmiddels ruimschoots aangetoond. Het inzetten van Social Media geeft een 'boost' aan uw business. Sterker nog: uw klanten verwachten dat u uw boodschap ook daar onder de aandacht brengt. Vergeet niet dat uw klant bevestiging zoekt van zijn of haar keuze voor uw product of dienst.

  En dat willen consumenten in deze tijd delen, met vrienden of collega's of eigenlijk met de hele wereld. Dat is defensief geformuleerd, terwijl in de visie van NetTactics  juist het offensief gezocht moet worden en alle beschikbare (effectieve) middelen zouden moeten worden ingezet.

   

 • Welke social moet ik dan gebruiken?

  Dat is afhankelijk van de markt waarin u opereert en uw product en/of dienst. Vaak zal een logische combinatie van twee of drie socials de beste oplossing bieden. Uiteraard kan NetTactics u hierbij adviseren en indien gewenst het hele Social Media traject voor u verzorgen.

  De tijd dat social media iets was voor onze kinderen is echt voorbij! Grote gerenommeerde bedrijven zetten social media al sinds lange tijd in om het halen van hun doelen te ondersteunen.

 • Is het duur?

  Ja, met name adverteren op social media (of op Google) kan behoorlijk in de papieren lopen. Doelgroepen en bereik bepalen is dan ook van groot belang. Welke boodschap wil ik aan wie kwijt?

  Wanneer je alle randvoorwaarden goed invult, kan je met een bescheiden budget de juiste (potentiële) klant bereiken. Maar ook zonder adverteren zijn Social Media goed in te zetten om u doelstellingen te behalen. NetTactics kan u daarin niet alleen adviseren, maar het ook voor u uitvoeren.