Resultaat

Dat is waar het allemaal om draait en als gezamenlijk uitgangspunt van ieder project vaststaat

Evenwichtig

Doel en middelen worden zorgvuldig afgewogen en zullen met elkaar in verhouding blijven

Kost-effectief

Gebruik van standaarden en bouwblokken garandeert naast snelheid ook continuïteit

Volgens afspraak

Planning staat centraal en afspraken zijn er om altijd na te komen

Kwaliteit

Vanzelfsprekend, als uitgangspunt en de basis voor een mooi eindresultaat

Tevreden

Wanneer opdrachtgever en klant terugkijken op een geslaagd project

Veel gestelde Vragen

 • Hoe gaat NetTactics te werk?

  Ieder project is anders en vergt een eigen aanpak. Dat is niet hetzelfde als iedere keer weer het wiel opnieuw uitvinden! 

  Wij zullen van begin tot eind in het ontwikkelproces de klant erbij betrekken. Zodat het eindresultaat geen verrassing wordt, maar het product van uw wensen en eisen. Ontwikkelaar noemen dit Agile of meer specifiek Scrum, waarbij u constant op de hoogte wordt gehouden van de Tussenresultaten en eventueel bijsturen eenvoudig en effectief wordt.

  Het project staat centraal, net als de tevredenheid van de klant.

 • Doet u alles zelf?

  NetTactics ontwikkelt zelf websites, en -winkels, adviseert bij online-strategie, richt social-media voor u in en begeleidt u bij de conceptontwikkeling van Apps tot en met de implementatie daarvan in de betreffende stores.

  App-ontwikkeling wordt gedaan door één van onze zeer ervaren partners, zonder dat wij afstand doen van onze eindverantwoordelijkheid.

  Ook voor hele specifieke grafische vragen, zullen wij een externe partij inschakelen om te zorgen voor een superieure vormgeving.

 • Hebben we echt een Content Management System nodig?

  Zodra uw website meer wordt dan een statische pagina, is een Content Management System (CMS) aan te bevelen.

  Dit CMS stelt u in staat om op eenvoudige wijze artikelen, blogs, foto’s, producten of combinaties daarvan op uw website te publiceren.

  Natuurlijk kan NetTactics deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Al dan niet op contract-basis.

 • IOS of Android, maak je dan 2 apps?

  Een veelgestelde vraag, met een eenvoudig antwoord: nee. De gebruikte ontwikkel-omgeving stelt ons in staat om één versie te maken en deze vervolgens te genereren voor de diverse platforms.

  Voor Android (Google) en IOS (Apple) zijn er eigenlijk geen beperkingen, eventuele versies voor Windows Phone of Blackberry wijken enigszins af

 • Welke betaalregelingen biedt WooCommerce?

  Voor WooCommerce zijn vele betaalplatformen beschikbaar, van creditcard of ideal tot en met het steeds populairdere PayPal, het kan allemaal.

  Naast betaalkoppelingen, kan WooCommerce ook linken met voorraadsystemen, logistieke dienstverleners en ga zo maar door, een weelde aan functionaliteit.

 • Gebruikt u stockfoto’s?

  Vaak is stockfotografie van verre afstand herkenbaar en wordt door ons in Europa al snel als ‘Amerikaans’ beoordeeld. NetTactics heeft toegang tot de bibliotheek van Adobe, waar miljoenen foto’s beschikbaar zijn, die uitstekend passen bij een moderne Nederlandse site.


Kom in contact