Projectdetails

Naam van de klant
RESQ.Life
Projectsoort
App ontwikkeling
Datum
Aanvang 2017
Website
www.resq.life

Uw medisch dossier in elke taal

Veilig en anoniem altijd uw medische informatie bij de hand – in iedere gewenste taal. Een buitenlandse hulpverlener is direct op de hoogte van uw medische situatie. Ga met een fijn gevoel op reis. Beschikbaar voor smartphone, tablet en PC.

Download ook de Resq app

Beschikbaar voor Android en iOS (Apple)

Wel zo praktisch. Een app die u op uw smartphone of tablet altijd bij zich draagt. De app is beschikbaar via de Google Play Store voor Android telefoons of tablets, of in de Apple App Store voor de Iphone of Ipad.

U kunt zich registreren via de website of de RESQ.Life App. De gegevens worden altijd en onmiddellijk gesynchroniseerd. Talen toevoegen, diagnoses toevoegen of verwijderen, allergieën bijwerken, het kan van achter uw PC, maar net zo gemakkelijk met de RESQ App.

Indruk

Uitdaging

Een medisch dossier app, die een leek kan invullen

Meer dan 1600 diagnoses en behandelingen in meer dan 14 talen was een behoorlijke uitdaging, maar daar zijn databases en goede vertaalbureaus voor. Om er voor te zorgen dat ook een leek zijn of haar eigen dossier kan invullen vereiste de implementatie van zogenaamde ‘leken-termen’. Dus of je nu zoekt naar ulcus ventriculi of ulcus pepticum of gewoon naar maagzweer, je vindt het in alle gevallen.

Planning

Productie & Planning

Meer dan twee jaar is achter de schermen hard gewerkt om de database te ontwerpen en om site en apps gebruiksklaar te maken. Diverse gebruikersgroepen in diverse landen hebben uitgebreid getest en de feed-back is consequent verwerkt. Het eindresultaat mag er zijn!

  • Website, IOS-, en Android app
  • Beschikbaar in 14 wereldtalen
  • Biedt in-app abonnementen
  • Kan ook als white-label product worden gemarket

Social Media

Site en Apps zijn ultimo 2018 gelanceerd en ter ondersteuning is de bovenstaande motion graphic gemaakt en via Youtube beschikbaar met ondertitels in alle aangeboden talen. Daarnaast is er een Facebook-, en LinkedIn pagina gemaakt om Social Media op een breed vlak in te gaan schakelen

Meer Projecten

Een app voor > 30.000 studenten

Veel meer dan een gewone webwinkel

Hoe kan ik U helpen?

Support van 08u00 tot 18u00