Projectdetails

Naam van de klant
Hogeschool Rotterdam
Projectsoort
App ontwikkeling
Datum
Aanvang 2016
Website
www.hrkoffieapp.nl

Een app voor 35.000 studenten

De facilitaire dienst van de Hogeschool Rotterdam was op zoek naar een manier om de communicatie met haar studenten te verbeteren. We ontwierpen een App die dat doet.

Zie ergens een overvolle vuilniscontainer, een kapotte beamer of een overgelopen toilet, neem een snapshot met de App, vermeld de locatie en de facilitaire dienst, controleert onmiddellijk de melding, verhelpt het euvel en kent je in de App een koffie-punt toe! Deze kan je bij de koffie-counters van de Hogeschool inwisselen voor een heerlijke espresso of cappuccino!

 

 

Indruk

Uitdaging

Een app, die een student aanspreekt

De uitdaging was niet eenvoudig. Uit interviews met studenten bleek als snel dat lesuitval en rooster-informatie bij nagenoeg alle studenten ’top of mind’ was, maar hun relatie met de facilitaire dienst nu niet bepaald. Er was dus iets makkelijk te gebruiken nodig en iets met een incentive! Een doorgang door de vele gebouwen van de Hogeschool maakte de grootste gemene deler snel duidelijk: koffie!

Planning

Productie & Planning

Alhoewel het idee een ludieke invalshoek heeft, moest er wel degelijk een serieuze app worden gemaakt, die op de achtergrond naadloos moest integreren met de systemen van de facilitaire dienst.

  • Website, IOS-, Android-, Windows-phone en Blackberry  app

  • Koppeling met de gebruikte backoffice van Planon

  • Distributie via de bekende stores

Social Media

De Facebook-pagina van de facilitaire dienst is ingezet bij de introductie van de App.

Meer Projecten

Een website in hoog tempo

Veel meer dan een gewone webwinkel

Hoe kan ik U helpen?

Support van 08u00 tot 18u00