Projectdetails

Naam van de klant
Jofel Groep B.V.
Projectsoort
WordPress Multisite
Datum
Aanvang augustus 2019
Website
www.jofeletenendrinken.nl

Een website met uitdagingen!

Normaliter start je een project met alle uitgangspunten goed uitgewerkt en is de scope meteen duidelijk. Van Jofel kregen we een nieuw logo en het verzoek een mooie site te maken voor de inmiddels vijf restaurants.

De heren timmeren goed aan de weg, maar het is geen fastfood keten, waar iedere vestiging hetzelfde is. Nee, hier wordt goed gegeten en hoe! In iedere vestiging een verschillend weekmenu, verschillende evenementen, verschillende openingstijden en arrangementen die specifieke reserveringsregels kennen. Ook die zijn per vestiging verschillend. Ga er maar aan staan..

Mooi op PC, maar vooral ook op mobiel

Horeca sites en met name die gericht zijn op reserveringen, worden gemiddeld door meer dan 90% op een mobiel bekeken. Dus dat betekende ontwerpen vanuit de mobiele uitgangspunten!

 

Indruk

Uitdaging

5 verschillende menu’s en 20 verschillende reserveringsregels

Helaas konden we geen gebruik maken van standaard restaurant plugins om menu’s en reserveren te regelen. Uiteindelijk was de schoonste oplossing een WordPress Multisite, waarin iedere vestiging feitelijk een aparte site is, maar ze delen opmaak en funktionaliteit.

Planning

Productie & Planning

Ultimo oktober 2019 ging Jofel Maassluis open in de Koningshoek. Een mooie deadline dus. Gestart medio september, gaf dat een doorlooptijd van 6 weken. Die hebben we gezien de complexiteit ook nodig gehad, maar het eindresultaat mag er zijn.

  • WordPress Multisite

  • Volledige aparte opmaak voor grote schermen en mobiel

  • Volledig flexibele reserverings module

  • Strak, maar warm modern ontwerp

Social Media

Jofel eten & drinken maakt intensief gebruik van Facebook, Instagram en Google. In de komende maanden zal de integratie daarmee verder vormgegeven worden.

Meer Projecten

Een app voor > 30.000 studenten

Veel meer dan een gewone webwinkel

Hoe kan ik U helpen?

Support van 08u00 tot 18u00