AAA NetTactics WordPress Hosting

Uw WordPress website, e-mail en domeinregistratie volledig verzorgd, beveiligd volgens de hoogste standaarden en razendsnel!

Niet verstopt op een server tussen duizenden andere sites, maar op een dedicated eigen platform, rechtstreeks met 1Gbit aan het Internet verbonden.

High Availability

Onze VPS hosting is standaard beschermd met High Availability tegen onverwacht hardwarefalen. Wanneer een storing zich voordoet op uw host, wordt deze automatisch opnieuw opgestart op een andere beschikbare host. Onze cloud infrastructuur is volledig redundant uitgevoerd, hierdoor kunnen we uitval tot een minimum beperken.

SSD opslag

Onze storage wordt geleverd door HPE 3PAR en bestaat volledig uit SSD. Omdat we SSD opslag gebruiken voor alle data, dus niet alleen caching, kunnen we tot 200x meer IOPS verwerken. We zijn daarmee één van de snelste aanbieders van Nederland.

Offsite replicatie

Elk uur repliceren wij alle data van onze primaire server naar andere 3PAR systemen in een secundair datacentrum. Wanneer zich ernstige calamiteiten voordoen in het primaire datacentrum zoals brand of andere grote problemen, dan staat uw data veilig opgeslagen in een ander datacentrum.

Snelle 1 Gbit verbindingen

Onze servers zijn standaard op het internet aangesloten met 1 Gbit verbindingen in plaats van gebruikelijke 100 MbE verbindingen. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende snelheid.

Netwerk & datacentrum

Onze servers zijn ondergebracht in TCN Data Hotel als primaire locatie en het KPN Westpoort datacentrum als secundaire locatie. Beide geografisch 6 kilometer van elkaar gescheiden om de latency laag te houden.

VMWare Server Virtualisatie

Om zeker te zijn van de laatste en vooral beste technieken op het gebied van virtualisatie, kiezen wij voor VMware producten. VMware is zeer innovatief en lanceert regelmatig nieuwe technieken om virtualisatie nóg efficiënter en veiliger te maken

Veel gestelde vragen

 • Waarom zou ik voor een dedicated server kiezen?

  Bij de meeste (WordPress) hosting providers staat uw website ‘geparkeerd’ tussen duizenden andere sites op een server. Daardoor is uw site niet alleen kwetsbaarder (ook door hack-pogingen op deze andere sites), maar qua snelheid ook afhankelijk van het verkeer dat door deze sites wordt gegenereerd.

  AAA NetTactics WordPress Hosting voorkomt al deze probelemen, door ervoor te zorgen dat uw website veilig is en blijft en altijd de juiste performance biedt. 

 • Is AAA NetTactics WordPress Hosting duur?

  Natuurlijk kan het altijd goedkoper en voor een luttel bedrag kunt u al ergens een website laten hosten. Meestal worden die kosten overigens na het eerste jaar fors verhoogd.

  De kosten die  WordPress Hosting met zich meebrengt zijn echter alleszins redelijk. Afhankelijk van functie en complexiteit van uw site en/of webwinkel, bent u al voor minder dan € 20 er maand verzekerd van snelheid, beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit!

  Voor E-mail en domeinregistratie rekent NetTactics marktconforme tarieven.

 • Is de snelheid van mijn website echt belangrijk?

  Jazeker! Uw bezoekers waarderen de snelheid van uw site bijzonder. Bovendien beschikt niet iedereen (en zeker niet altijd) over een snelle internet-verbinding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw mobiele gebruikers.

  AAA NetTactics WordPress Hosting houdt bij de bouw van uw website de laadtijden van bijvoorbeeld afbeeldingen of andere media streng in de gaten en optimaliseert deze. Desondanks zult u bij iedere site verschil merken in performance. In grote mate door de hosting-service bepaald.

  Heeft u een webwinkel, dan is de snelheid waarmee het keuze- en checkout proces zich voltooid van het allergrootste belang. Een groot percentage van de potentiële kopers haakt af wanneer e.e.a. te traag verloopt.

 • Zit ik voor heel lang aan zo’n contract vast?

  AAA NetTactics WordPress Hosting is van een dusdanige kwaliteit dat langdurige contracten helemaal niet nodig zijn. Laat onze kwaliteit u overtuigen.

  Natuurlijk kunnen er redenen zijn om uw contract te willen beëindigen. Na één jaar is uw contract dan ook zonder opgaaf van redenen per maand gewoon opzegbaar.

  U kunt altijd tussentijds uw contract aanpassen aan veranderende omstandigheden. NetTactics gelooft sterk in flexibiliteit.

   

   

 • Wat zijn de laatste beveiligingsstandaarden?

  WordPress is niet voor niets het meest populaire CMS ter wereld geworden. Kijk hier naar de voordelen. Dit succes heeft ook een keerzijde. Hackers richten massaal hun pijlen op WordPress sites en het is dan ook van het grootste belang uw site zo goed mogelijk te beschermen.

  NetTactics doet dit door uw site continue ‘up to date’ te houden en door het toepassen en inrichten van een veelheid aan instellingen en beveiligingstools die natuurlijk nooit 100% garantie bieden, maar dat wel benaderen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er altijd in geval van calamiteit op een veilige backup kan worden teruggevallen.

 • Domeinregistratie en e-mail, horen die erbij?

  Om uw website te kunnen hosten, zal NetTactics ook uw domein moeten registreren.

  In principe kunt u uw e-mail server zelf hosten of elders laten hosten, maar wij verzorgen dit ook graag voor u. Alles in één hand en veilig geregeld.


Vragen over Hosting