YOOtheme Pro, het perfecte begin met WordPress

Wat hebben een accountant en bedrijf in oog- en gehoorbescherming met elkaar gemeen?

Niet zo veel zou je op eerste gezicht zeggen, maar ze hebben beide net door NetTactics hun nieuwe site laten bouwen en het WordPress-onderhoud aan ons in handen gegeven. Ik moest wel even slikken eerlijk gezegd, want hoe maak je, op z’n Rotterdams gezegd, voor dit type specifieke bedrijf een hele ‘gerse’ site, terwijl de content van serieuze aard is.

Dat begint in ieder geval altijd met het prachtige framework van YOOtheme Pro. En het is met gepaste trots dat ik u kan mededelen dat NetTactics zeer onlangs door YOOtheme als één van de twee Nederlandse YOOtheme experts is aangewezen. Dit framework stelt je als web-ontwikkelaar in staat om in korte tijd de wensen van klant te vertalen in een mooie WordPress site. In beide gevallen tot volle tevredenheid gelukt.

Vervolgens natuurlijk de gewenste functionaliteit vertalen in de juiste plugins en als die er niet zijn, zelf de oplossing programmeren. Het vinden van de juiste plugin is overigens een speciale vaardigheid, want het spreekwoordelijke kaf van het koren scheiden is in de tienduizenden aangeboden plugins geen sinecure. Natuurlijk bieden de review-sites uitkomst en kan je kijken naar hoe vaak de plugin is toegepast, hoe goed gedocumenteerd en hoe regelmatig en recent bijgehouden. Met grote regelmaat wordt het WordPress framework aangepast, veiliger gemaakt, voorzien van nieuwe functionaliteit of verbeterd in performance. En het is van groot belang dat de plugin-leveranciers bij iedere nieuwe versie met WordPress meegroeien, testen of plugin nog goed werkt en zo nodig aanpassen. Om klanten veilig in te kunnen laten loggen en vertrouwelijke stukken uit te kunnen wisselen heeft NetTactics voor Avizas een portaal geïmplementeerd en gekoppeld aan de bestaande Google Drive omgeving van de opdrachtgever. Functionaliteit in optima forma, met als plezierige bijvangst dat in het back-office nauwelijks veranderingen hoefden plaats te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.