Wellness Club Rotterdam

Af en toe zijn er projecten waar je heel blij van wordt!

Natuurlijk is NetTactics blij met ieder nieuw project, maar af en toe zijn er projecten waar je extra blij van wordt. Dit was zo’n project. Er lag al in de basis een mooi website-design door Goos reclamemakers. Hierdoor waren we in staat een strakke site te bouwen gericht op acquisitie van nieuwe leden. Vandaag start ook de door NetTactics ontwikkelde campagne op social media. Hierbij gaan wij gericht posten en adverteren op Facebook, Instagram, Twitter, Youtube en LinkedIn.

De site kenmerkt zich door kleurrijke en persoonlijke fotografie, die een mooi beeld neerzet van deze exclusieve sportschool. Veel tijd is gaan zitten in het optimaliseren van de vele foto’s, zodat de site niet te zwaar werd en lange laadtijden zouden ontstaan. De site is gebouwd op basis van WordPress met koppelingen naar de backoffice software die Wellness Club Rotterdam gebruikt. Hierdoor kunnen ge├»nteresseerden direct in de clubagenda een afspraak maken of zich onmiddellijk laten terugbellen. Kijk hier zelf hoe dat werkt.

Het gebruikte YOOtheme Pro framework biedt stabiliteit en bijzonder veel functionaliteit. Door blokken en lay-outs in de bibliotheek op te nemen, wordt tijdens de bouw veel tijd bespaart door hergebruik.

Leuk om te vermelden is dat www.wellnessclubrotterdam.nl, als eerste ‘draait’ op het zojuist geopende NetTactics AAA Hosting. Een eigen dedicated, high-performance hosting-omgeving van NetTactics die veiligheid, stabiliteit en snelheid met elkaar combineert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.