Beauty at YOUR home, een mooi project!

Na een mooie aanloop is het dan vandaag zover! NetTactics heeft de nieuwe site van Alexandra Janse vandaag officieel gelanceerd. www.bayh.nl

We hebben een mooi design gecombineerd met veel functionaliteiten, de teksten gemaakt en/of geredigeerd, gezorgd voor domein-registratie en veilige hosting en e-mail opgezet. Natuurlijk is ook bloggen mogelijk gemaakt op deze WordPress site en hebben we een volledige implementatie gedaan van een WooCommerce webwinkel, inclusief automatische inkoop en gekoppeld aan het bekende Mollie betaalplatform. Tenslotte is veel aandacht besteed aan goede vindbaarheid op zoekmachines (SEO), die vanaf vandaag de site kunnen indexeren en in hun resultaten opnemen. Natuurlijk worden er ook Social Media ingezet. Het eindresultaat mag er zijn!

Veel aandacht is besteed aan het design, gebaseerd op één van de mooie YOOtheme Pro templates en volledig aangepast aan de wensen van de klant. Groot voordeel van de Yootheme templates is het hoge tempo waarin de site gebouwd kan worden. Zeker doordat deze templates al WooCommerce voorbereid zijn.

De WooCommerce webwinkel wordt gebruikt om zowel eigen-, als producten van derden online te verkopen en af te laten rekenen. Orders met producten die ingekocht moeten worden, resulteren automatisch in een inkoopopdracht voor de distributeur met eigen pakbon, zodat de klant zonder vertraging en met ‘eigen gezicht’ rechtstreeks door de distributeur(s) geleverd kan worden (drop-shipping).

Uiteraard is veel aandacht besteed aan social media. Facebook en Instagram zijn voorzien van zakelijke pagina’s en ook LinkedIn wordt ingezet ter ondersteuning. Samen met de SEO (search engine optimization) zal dit het bezoek aan www.bayh.nl zeker bevorderen.

 

 

 

 

woocommerce, wordpress, YOOtheme Pro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.